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Are flavonoids merely "boosters?"
플라보노이드가 단순히 "촉진제(boosters)"인지요?
Flavonoids' boosting role certainly deserves attention: proanthocyanidins and anthocyanidins in particular-Pycnogenol and grape seed extract, bilberry-boost the levels of vitamin C, vitamin E and glutathione. Fortunately Packer does provide some intriguing information that goes far beyond that. For instance, one of the most important functions of flavonoids is their ability to control the levels of nitric oxide, which turns extremely harmful and pro-aging when present in excess.
플라보노이드의 촉진 역할은 매우 주목할 가치가 있습니다: 특히 프로안토시아니딘(proanthocyanidins)과 안토시아니딘(anthocyanidins)은 – 피크노제놀(Pycnogenol)과 포도씨 추출물, 빌베리 - 비타민 C, 비타민 E와 글루타치온의 수준을 높입니다. 다행히도 Packer는 그 이상으로 매우 흥미로운 정보를 제공합니다. 예들 들어, 플라보노이드의 가장 중요한 기능 중의 하나는 과잉시 극도로 해롭고 노화를 촉진시키는 물질로 변하는 산화질소(nitric oxide)의 수준을 제어하는 그들의 능력이라는 것입니다.
In fact, there even exists a "nitric oxide hypothesis of aging." Again, complex mixtures of flavonoids, such as are naturally present in ginkgo, for example, turn out to have synergistic power, beyond that of the individual components. Still, both experimental studies done on animals and human epidemiological studies hint at a truly starring role for flavonoids. These weak plant estrogens happen to be ferocious phenolic antioxidants.
사실상 "노화의 산화질소 가설"이 존재하기까지도 합니다. 다시 일례로 은행나무에 자연적으로 존재하는 것처럼 복잡한 플라보노이드 혼합물은 각각 성분들의 그것 이상으로 공조하는 힘을 가지는 것이 증명되었습니다. 여전히 동물에서 실험을 통한 연구와 그리고 인체 역학 연구 둘 다는 플라보노이드에 대한 실로 주연 같은 역할을 보입니다. 이들 약한 식물의 에스트로겐은 맹렬한 페놀 항산제가 됩니다.
There are very good reasons to think that a sufficiently high daily dose of flavonoids-from berries, apples (quercetin), onions, tea, wine, chocolate, miso, even coffee, and/or from supplements (bilberry, grape seed extract)-might give us lifelong freedom from heart disease, cancer, cataracts, and the nightmarish neurodegenerative diseases such as Alzheimer's and Parkinson's disease.
매일 충분히 높은 용량의 플라보노이드는 - 베리, 사과(케르세틴), 양파, 차, 와인, 초콜릿, 미소(miso), 커피조차 그리고/혹은 보조식품(빌베리, 포도씨 추출물)으로부터 - 심장질환, 암, 백내장 그리고 알츠하이머나 파킨슨 질환 같은 악몽 같은 신경병증으로부터 평생 동안 자유를 줄 수 있다고 생각하는 매우 훌륭한 이유가 있습니다.
Epidemiological studies confirm!, or at least suggest, that the higher the flavonoid consumption, the lower the rates of cardiovascular disease and cancer, and the higher the life expectancy (this shows even for moderate wine drinkers as opposed to tee-totalers). As Packer himself states in a no-doubts-about-it section heading, "Flavonoids slow down aging." The public urgently needs to be made aware of this. And of course no life extension regimen makes any sense without including generous doses of flavonoids.
역학 연구는 더 높은 플라보노이드 소모는 더 낮은 심혈관계 질환 그리고 암 발병률과 더 긴 기대수명(이것은 절대금주자와 반대 개념인 와인은 적당량 마시는 사람들에게서 조차도 보여집니다)을 가진다는 것을 확인하거나 혹은 적어도 제안합니다. Packer 자신은 'no-doubts-about-it' 섹션의 머릿글에서 "플라보노이드는 노화를 늦춥니다"라고 진술합니다. 일반 국민들이 이것을 당장 인지하는 것이 필요합니다. 그리고 물론 어떠한 생명연장 식이 요법도 넉넉한 플라보노이드를 섭취한 것 없이는 의미가 없다는 것도 말입니다.
Since the supplement industry has given us " B Complex," I hope that soon we will also have "E Complex," "Carotene Complex" and perhaps "Flavonoid Complex." Once the network concept takes hold, I think it should be only a matter of time.
보조제 산업이 우리에게 "B 복합"을 제공하였기 때문에 저는 곧 우리가 "E 복합", "카로틴 복합" 그리고 아마도 "플라보노이드 복합"을 또한 섭취할 수 있기를 희망합니다. 일단 네트워크 개념이 받아들여진다면 이것은 단지 시간의 문제라고 생각합니다.
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