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자연과 삶 (Nature & Life) :: The Theory of Cancer(암 이론)(5) - 연쇄 반응 기전의 요약

 

 

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The bottom line is that in the briefest way of describing things, cancer is caused by the following chain reaction:

아래의 내용은 암을 발생시키는 연쇄 반응에 대해서 가장 간결하게 설명합니다:

 

1) Farming practices (which also indirectly affects both dairy and meat) have virtually eliminated trace minerals from our diet and have introduced many very bad things into our bodies. Our food is more acidic, fungus grows in foods it never used to grow in, etc. The nutrients in the foods of today are but a shadow of the nutrients in the same foods of 60 years ago. My father warned me, in the early 1960s, of this trend.

농업 관행(또한 유제품과 고기에 간접적으로 영향을 미치는)은 사실상 우리의 식단에서 미량 미네랄들을 제거하고 우리 몸에 많은 매우 나쁜 것들을 넣게 되었습니다. 우리의 음식은 더 산성이고, 균류는 이들이 과거 자랐었던 음식이 아닌 다른 음식에 자라는 등등. 오늘날 우리의 음식에 영양분은 60년 전의 같은 음식의 형태만을 가집니다. 제 아버지는 1960년대 초에 이러한 경향을 제게 경고하였습니다.

 

2) The way food is processed is an abomination. Numerous substances are added to food for appearance or flavor (e.g. trans-fatty acids, food dyes, etc.); enzymes are killed by cooking; salt is virtually always added; aspartame is added to drinks to make them sweet; MSG (which is hidden in more than 30 different food additives - virtually every processed food in America has MSG in it but you rarely see it on the label - and numerous other chemicals, are added for a variety of reasons, etc., etc.

식품 처리 방법은 실패작입니다. 많은 물질이 모양이나 맛(예를 들어, 트랜스 지방산, 식품 염료 등)을 위해서 식품에 첨가됩니다: 효소들이 조리에 의해서 죽고; 소금은 거의 항상 추가되며; 아스파탐이 달콤한 맛이 나도록 음료에 첨가되고; MSG(이것은 30가지 이상의 다른 식품 첨가물에 숨겨지고 - 미국의 거의 모든 가공 식품은 거기에 MSG가 있지만 거의 라벨에 표시되지 않는 - 그리고 많은 다른 화학 물질이 여러 가지 이유 등으로 첨가됩니다).

 

3) Most people have horrible "Western diets" composed of too much meat, too much dairy products, too much salt, too much processed foods, etc. etc. Even people who claim to "eat healthy foods" have poor diets, from a cancer perspective. For example, peanuts are considered a "healthy" food, but peanuts are loaded with fungus. So is tobacco. The difference between a "healthy diet" and a "cancer diet" is made clear in a different article.

대부분의 사람들은 너무 많은 고기, 너무 많이 유제품, 너무 많은 소금, 너무 많이 가공된 식품 등으로 구성된 끔찍한 "서양식 식단"을 즐깁니다. 심지어 "건강한 음식을 먹어라"라고 주장하는 사람들 조차도 암 관점에서 빈약한 식단을 가진다는 것입니다. 예를 들어, 땅콩은 "건강한" 음식으로 간주되지만, 땅콩은 곰팡이와 함께 섭취될 수 있습니다. 담배 또한 마찬가지입니다. "건강한 식단"과 "암 식단"의 차이는 다른 문서에 분명하게 나와있습니다.

 

4) The net result of all three of the above items is that our bodies are filled with yeast and fungus, which thrive on these kinds of foods. They love the acidic nature of the foods we eat. The attempt of our body to maintain a constant pH also causes a multitude of health problems. It turns out that the cancer microbe has several different forms: a subvirus (e.g. a "somatid," though it is known by different names), a virus, a yeast, a fungus, a mould and a bacteria (and the bacteria can become as large as an amoeba). This is not to say that all bacteria are pleomorphic, but at least one of them is and it is the one that is most often associated with cancer.

위의 항목들의 세 가지 모두의 결과는 우리의 몸은 효모와 곰팡이로 채워져 있는데 이것은 이러한 종류의 음식에서 번성합니다. 그들은 우리가 섭취하는 산성 음식을 좋아합니다. 우리의 인체가 일정한 pH를 유지하고자 하는 노력은 또한 다수의 건강 문제를 일의킵니다. 암 미생물은 몇 가지 다른 형태를 가진다고 입증되었습니다: subvirus (예를 들어, 그것은 다른 이름으로 알려져 있지만 "somatid"), 바이러스, 효모, 균류, 곰팡이 및 세균(그리고 박테리아는 아메바 만큼 커질 수 있습니다). 이것은 모든 박테리아가 다형성이라는 것을 말하는 것은 아니고 적어도 그들 중에 하나이며 이것은 암과 가장 빈번하게 연관된 것입니다.

 

I should note that the official category of the cancer microbe is a "highly pleomorphic cell-wall deficient bacteria." Many diseases are caused by this category of microbes!!!

저는 암 미생물의 공식적인 분류가 "고도의 다형성 세포벽 결핍 세균"임을 말하고 싶습니다. 많은 질병들이 미생물의 이 분류에 의해서 발생됩니다.

 

It is these pleomorphic microbes that may explain why so many live viruses end up in vaccines.

이것은 이들 다형성 미생물들로 왜 그렇게 많은 살아있는 바이러스들이 백신으로 만들어지는지를 설명할지도 모릅니다.

 

Many facts about these microbes has been about for many years. Information has been published in scientific journals in the 1950s and before (see the book: Four Women Against Cancer by Alan Cantwell, M.D., who was himself involved in these discoveries). Even Royal Rife, in the 1930s, knew of a microbe that was sometimes a virus and sometimes a bacteria.

이러한 미생물에 대한 많은 사실들이 몇 년 동안 존재해왔습니다. 정보는 1950년대와 그 전에(의사인 Alan Cantwell에 의한 Four Women Against Cancer 책을 보세요. 그는 이들 발견에 관련된 사람입니다) scientific journals에 출간되어 왔습니다. 1930년대에 Royal Rife 조차도 미생물은 때로는 바이러스이고 그리고 때로는 세균이었다는 것을 알았습니다.

 

But these discoveries are suppressed and ignored. The reality is that the medical profession's version of biology, namely that of Pasteur, is totally wrong, and that the theories of the far more talented Antoine Bechamp, and those of Claude Bernard, G nther Enderlein, Virginia Livingston, and others, were right and have been suppressed for profit reasons (i.e. in case you have been living in a cave the last 60 years and haven't noticed - the medical profession is not interested in what really causes disease, they are interested in treating the profitable symptoms of disease).

그러나 이러한 발견은 억압받았고 무시됩니다. 현실은 파스퇴르에 이론인 생물학의 의료 전문 버전이 완전히 잘못되었고 훨씬 더 타고난 Antoine Bechamp의 이론 그리고 Claude Bernard, G nther Enderlein, Virginia Livingston, 다른 사람들의 이론이 옳았고 그리고 수익성의 이유로 억압되어 왔다는 것입니다(즉, 여러분이 지난 60년 동안 동굴에서 살아왔고 듣지 않았다면 – 전문 의료는 진실로 무엇이 질병을 유발하는지에 관심이 없고 그들은 질병의 증상이 수익을 발생시키는지에 관심을 가질 것입니다.

 

5) Now things get tricky. When a carcinogen is introduced into the body (and one such carcinogen is caused by leaky gut syndrome), it changes the cell membranes or blocks ports in the cell wall. In other words, individual cells suddenly become vulnerable to the entry of the microbes (e.g. fungus, mould, bacteria, etc.) into normal cells.

지금은 조금 어렵습니다. 발암물질이 몸(그리고 장누수증후군으로 그러한 발암 물질이 발생하였을 때)으로 유입되었을 때, 이것은 세포막을 변화시키고  세포 벽에 출입구를 막아 버립니다. 다른 말로, 각 세포들은 갑자기 정상 세포들로 미생물들(예를 들어 곰팡이, 박테리아 등)의 유입에 노출됩니다.

 

6) Once the microbes enter into the normal cells, the cells become anaerobic. Microbes are sometimes referred to as scavengers, but regardless of what they normally do, when they get inside a cancer cell it causes the cell to become anaerobic.

일단 미생물이 정상 세포들에 들어오면 세포는 혐기성이 되고 미생물은 때로는 청소부라고 언급되지만, 그들이 정상적으로 무엇을 하던지 간에 그들이 암세포 안으로 들어오면 그것은 세포가 혐기성이 되도록 만듦니다.

 

7) According to the superb book: Cancer - Cause, Cure and Cover-up, by Ron Gdanski, another thing happens when these microbes are inside the cancer cell. As the cancer cells divide, the cell walls of the new cells are hardened by DNA corruption (via the fungal DNA) and this allows far less oxygen to get into the cell. This may be one reason why the presence of the microbe causes the cell to become anaerobic. His book is also a superb introduction to why so many cancers form in tissue, mentioned above.

Ron Gdanski의 Cancer - Cause, Cure and Cover-up라는 최고의 책에 따르면, 이들 미생물이 암세포 안으로 들어갈 때 또 다른 일이 생긴다고 합니다. 암세포가 분열되는 동시에 새로운 세포의 세포 벽은 DNA 손상(곰팡이 DNA를 통해)에 의해서 단단해지고 이것은 세포 안으로 훨씬 적은 산소가 유입되도록 만듦니다. 이것이 왜 미생물의 존재가 세포를 혐기성으로 만드는지의 이유가 될 것입니다. 그의 책은 또한 위에 언급되었듯이 왜 그렇게 많은 암세포가 조직에서 생기는지를 훌륭한 설명하고 있습니다.

 

8) In any case, it is known that when a cell becomes anaerobic (i.e. glucose fermentation), a dense layer of enzymes coat the outside of the cell wall (or the cell wall becomes "thick"), which would also inhibit oxygen from getting into the cell. Over the past several decades, beginning even before Royal Rife in the 1930s, an absolute consensus has developed among the top alternative cancer researchers (most of whom were M.D.s or PhDs) which makes it perfectly clear that the cancer microbe is the final cause of cancer.

어떤 경우에 세포가 혐기성이 되었을 때(즉, 포도당 발효) 세포 벽의 바깥에 효소들이 조밀한 층으로 덮히게 된다(혹은 세포 벽이 "두껍게" 됩니다)고 알려지며 이것은 세포 안으로 산소가 들어가는 것을 방해할 수 있습니다. 지난 수 십년 동안 Royal Rife 이전인 초기에 최고의 대체 암 연구가(그들 중의 대부분은 의사나 박사이었습니다)들 사이에서 절대적인 공감대가 발전되어왔습니다. 이들은 암 미생물이 암의 최종 인자임을 완벽하게 분명하게 만들었습니다.

 

9) The definition of an anaerobic cell is a "cancerous" cell, hence the end result of this chain of events is cancer.

혐기성 세포의 정의는 "암에 걸린" 세포이며 따라서 이들 사건의 연쇄 반응의 최종 산물은 암입니다.

 

Why is it important to know what causes cancer and what causes a cancer cell to remain cancerous? Because by knowing what causes cancer we can better understand why some treatments work and others do not. Even more important, we can design treatments that will kill the very healthy microbe(s) that are inside of the very sick human cell that is cancerous. It cannot be emphasized enough how important it is to understand exactly what is going on inside a cancer cell.

무엇이 암을 발생시키는지 그리고 무엇이 암세포가 암에 걸린 상태로 남아 있게 하는지를 아는 것이 왜 중요할까요? 무엇이 암을 일의키는지를 아는 것에 의해서 우리는 어떤 치료가 효과가 있고 다른 것은 효과가 없는지를 훨씬 잘 이해할 수 있기 때문입니다. 훨씬 더 중요한 것은 우리는, 암에 걸린 매우 아픈 인간의 세포 안에 있는, 매우 건강한 미생물을 죽일 수 있는 치료법을 고안할 수 있다는 것입니다. 암세포 내에서 무엇이 어떻게 진행되어 가는지 정확히 이해하는 것은 얼마나 중요한지 더 이상 강조할 필요가 없습니다.

 

It is also possible that the number and type of microbe(s) inside of cancer cells determine how fast the cancer cells divide, meaning how fast the cancer spreads.

암세포들 안에 미생물의 수와 형태가 얼마나 빨리 암세포가 분열하는지 즉, 얼마나 빨리 번져나가는지를 판단하는 것 또한 가능합니다.

 

Here is a sampling of some good books on the cancer microbe, for further reading:

여기에 좀 더 읽어보기 위한 암 미생물에 대한 좋의 책의 예입니다:

 

Four Women Against Cancer, by Alan Cantwell, M.D. (a superb history of the discovery of pleomorphic microbes)

The Cancer Microbe, by Alan Cantwell, M.D.

Sick and Tired?, by Robert O. Young, PhD (the most advanced of the books)

The Germ That Causes Cancer, by Doug A. Kaufmann

Cancer Cause, Cure and Cover-up, by Ron Gdanski

 

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